Jongeren

Jongeren

Het is voor iedereen belangrijk een fijne jeugd en studietijd te hebben. Zonder al te veel zorgen. Zodat je je kunt ontwikkelen, tijd hebt voor je vrienden en sport. Steun van anderen is belangrijk in je leven. Net als voldoende ontspanning.

jongeren
Onderwerpen

Lekker in je vel 

Je bent als jongere vaak nog op zoek naar wie je bent. En welke opleiding of hobby's bij je passen. Als je lekker in je vel zit, kun je hier beter mee omgaan. Je hebt meer zelfvertrouwen. Ook kun je beter omgaan met tegenslag. Opgroeien in deze tijd is alleen niet altijd eenvoudig. Er kan veel op je afkomen. 

Hulp vragen als je niet lekker in je vel zit

Gaat het thuis of op school niet lekker? Wil je andere jongeren ontmoeten? Of heb je last van stress, angst of somberheid? En kom je niet goed verder? Blijf er niet mee rondlopen. In Haarlem sta je er niet alleen voor.

Bekijk hieronder wat je zelf kunt doen. Of waar wij je vanuit Buurts verder mee kunnen helpen. 

"Meer dan de helft van de jongeren heeft psychische klachten. Des te belangrijker dat mentale gezondheid onder jongeren één van de speerpunten is van Buurts."

Faith Giwa-Osagie, Jongerenwerker

Lees het verhaal
faith
"Ik vind het mooi om iets te betekenen voor jongeren. Zij zijn onze toekomst. Daarbij kan ik binnen het jongerenwerk van Buurts zelf veel activiteiten opzetten en daarbij is er ook ruimte voor creativiteit."

Kristien Rüschen, Jongerenwerker

Lees het verhaal
Kristien Rüschen - website
Onderwerpen