Ontmoeten en activiteiten

Ontmoeten

Het is fijn om gezelschap en vrienden in je leven te hebben. Je deelt interesses en je bent er voor elkaar in goede en slechte tijden. Ook kun je samen leuke dingen doen. Je sociale leven is belangrijk voor je balans en ontspanning.

ontmoeten
Onderwerpen

Mensen om je heen

Het is leuk om deel te nemen aan activiteiten in de buurt en zo buurtgenoten te ontmoeten. Je kunt nieuwe vrienden maken en je leert anderen in de wijk beter kennen. Als je op zoek bent naar nieuwe contacten is dit een eenvoudige manier om mensen te leren kennen.

Waar kun je nieuwe mensen ontmoeten?

Misschien woon je net in Haarlem en wil je nieuwe mensen leren kennen? Of ben je alleen komen te staan? Of ben je met pensioen en zoek je een nieuwe invulling? Gelukkig kennen we in Haarlem een actieve gemeenschap.

Je kunt aan veel activiteiten deelnemen. Van groepen die samen eten, samen naar musea gaan of wandelingen maken. Of je volgt een Franse les of schilderles. Je kunt zelf op zoek gaan naar leuke activiteiten bij jou in de buurt. Op deze site vind je een uitgebreid aanbod en bij Haarlem Ontmoet nog veel meer! Ook kunnen we je vanuit Buurts op weg helpen als dat nodig is. Zo werken we samen met jou aan oplossingen.

Bekijk hieronder wat je zelf kunt doen. Of waar wij je vanuit Buurts verder mee kunnen helpen. 

"De speelgroep van Buurts was de eerste stap ‘naar buiten’ voor mijn zoon, daar kon hij lekker spelen met andere kinderen".

Songül

Lees het verhaal
Songul-2-1070x585-c

Helpen & geholpen worden

In Haarlem zijn we er voor elkaar. Naast onze professionele ondersteuning zijn er heel veel initiatieven voor en door Haarlemmers. Van praktisch tot sociaal. Heb je een hulpvraag of wil je iemand anders helpen? Of allebei? Bij VWC-BUUV vind je elkaar gemakkelijk.

Vind elkaar
Onderwerpen