Werk

Werk

Werk is belangrijk in ons leven. Het is goed voor ons dagritme en we ontmoeten andere mensen. Werk kan je ook veel voldoening geven omdat je iets nuttigs doet. Betaald of onbetaald. Juist daarom zijn (vrijwilligers)werk, dagbesteding en reïntegratie zo belangrijk.

geldzaken
Onderwerpen

Waardevol werk

Voor iedereen is het belangrijk dat je je ontwikkelt en je talent inzet. Nieuwe uitdagingen aangaan en samenwerken met anderen geven afwisseling. Ook is een ritme in je dagen fijn. Dat kan via betaald werk én via dagbesteding, vrijwilligerswerk, een reïntegratietraject of scholing. Werk zorgt ervoor dat je je van waarde voelt. Voor je team, voor anderen en de samenleving.

Onze visie

Onze visie is dat elk mens uniek is en kan leren en werken. Daarom creëren wij unieke kansen, zodat de medewerkers zich zowel persoonlijk als op werkgebied kunnen ontwikkelen. Daar zetten wij ons dagelijks met veel passie voor in.

Hoe werken we aan Waardevol Werk?

Wij zien de mogelijkheden van medewerkers en kijken naar wat iemand nog wel kan, wil en zou kunnen ontwikkelen. We houden rekening met wat moeilijk is. Iedere medewerker volgt een ontwikkelingstraject en wordt daarbij begeleid door een jobcoach.

Waardevol Werk bij Buurts wordt gevormd door EcoSol, Buurtbedrijf Haarlem en Werkdag BV. Daarnaast heeft Buurts in 2023 de volgende onderaannemers gecontracteerd: Roads, Sur Atelier, Zaaigoed, Brownies & Donies, Landzijde, Bijna Gratis Markt, Juttersgeluk, MooiZooi, Stichting Contacthond en Stichting Ontmoeting.

Bekijk hieronder wat je zelf kunt doen. Of waar wij je vanuit Buurts verder mee kunnen helpen. 

Contact Waardevol Werk

Neem vooral contact met ons op als je je wilt aanmelden, wilt overleggen of vragen hebt.

Aanmelden bij Waardevol Werk van BUURTS
"Ik had altijd een luisterend oor voor mijn mensen. Als ik merkte dat ze niet zo goed in hun vel zaten en ik ze zelf niet kon helpen, adviseerde ik ze om eventueel hulp te zoeken."

Willem Struiksma, medewerker Werkdag B.V./Buurts

Lees het verhaal
Willem Struiksma - website
"Werkdag is voor mij de meest geschikte plek om te werken; net zoals bij de Time Out kan dat in mijn eigen tempo."

Agnes Fisher, medewerker van Werkdag B.V./Buurts

Lees het verhaal
Agnes Fisher
"Ik nam contact op en heb een rondleiding gekregen. Ik wist meteen dat dit de oplossing was".

Sylvia Ruiter, moeder van Nicky

Lees het verhaal
Sylvia
“Mensen kunnen echt veel meer dan dat zijzelf en wij denken.”

Hubert-Jan de With, Manager Waardevol Werk bij Buurts

Lees het verhaal
Hubert-Jan

Kadoshop van Juffrouw De Bonte

Onze mensen maken prachtige producten met de hand. Deze zijn te koop in de shop van Juffrouw De Bonte. Van textiel tot kaarsen, keramiek en 3D prints. Neem een kijkje!

Juffrouw De Bonte

Helpen & geholpen worden

In Haarlem zijn we er voor elkaar. Naast onze professionele ondersteuning zijn er heel veel initiatieven voor en door Haarlemmers. Van praktisch tot sociaal. Heb je een hulpvraag of wil je iemand anders helpen? Of allebei? Bij VWC-BUUV vind je elkaar gemakkelijk.

Vind elkaar
Onderwerpen