Geldzaken

Geldzaken

Je hebt geld nodig om fijn te kunnen wonen, te eten en kleding te kopen. Ook sporten, reizen, hobby's uitvoeren of een opleiding doen, kosten meestal geld. Als je niet goed rondkomt, kan dat geldzorgen en stress geven. Het op orde hebben van je geldzaken geeft rust in je leven.

geldzaken
Onderwerpen

Grip op je geld

Iedereen wil graag prettig leven. Een dak boven je hoofd, eten in de koelkast en voldoende geld om rond te komen. In je leven kan van alles gebeuren waardoor je situatie verandert en je geen overzicht meer hebt. 

Hulp bij geldzorgen of schulden

Kun je niet rondkomen? Heb je schulden? Of wil je hulp bij je administratie? Blijf niet rondlopen met geldzorgen of schulden. Praat erover en vraag om hulp. Dat is heel belangrijk als je het overzicht kwijt bent. Zo krijg je rust en voorkom je dat je verder in de financiële problemen raakt. Wij zijn er om je verder te helpen. Dat kunnen we door:

  • het weer op orde krijgen van je administratie
  • het aanvragen van financiële regelingen of kwijtschelding
  • belastingen en digitale aanvragen
  • aangiftes en (dreigende) schulden

We denken met je mee en kunnen je in contact brengen met de juiste organisaties. Samen kijken we met jou naar de oorzaak van je geldzorgen of schulden. Zo werken we samen met jou aan oplossingen.

Bekijk hieronder wat je zelf kunt doen. Of waar wij je vanuit Buurts verder mee kunnen helpen. 

Onderwerpen