Opvoeden & opgroeien

Een kind grootbrengen brengt uitdagingen met zich mee. Een slecht slapende baby, driftige peuter of opstandige puber kan zorgen voor onrust in het gezin. Soms helpt het om met iemand te praten om advies of hulp te vragen.

Hulp door Buurts bij Opvoeden & Opgroeien

Er zijn verschillende situaties waarin we je verder kunnen helpen:

  • We hebben veel informatie over het opvoeden en de ontwikkeling van peuters en kinderen. Ook organiseren we allerlei activiteiten om meer te weten te komen of andere ouders te ontmoeten. Bekijk de mogelijkheden.  
  • Humanitas organiseert diverse activiteiten om je als gezin verder te helpen als je even vastloopt. Bekijk hun activiteiten.
  • Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud die bijdragen aan de ontwikkeling zoals de peuterbieb. Bekijk de activiteiten.
  • Heb je vragen en gericht advies nodig over over opvoeden? Neem contact op met PerMens of HVO Querido.

Wijkteam van Buurts

Kom je er met bovenstaande informatie niet uit of heb je meer algemene vragen over opvoeden en opgroeien? Neem dan contact op met ons wijkteam bij jou in de buurt. Het Wijkteam ondersteunt je in situaties waar je zelf niet meer uit komt. Onze professionals luisteren, geven advies en helpen je verder.

We wijzen je de weg naar de juiste instanties, geven advies en helpen bij het invullen van formulieren en aanvragen. Samen met jou kijken we wat er nodig is en wie je daarbij kan helpen.

Wij zijn altijd in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens inloopspreekuren en op afspraak.

“Soms is een steuntje in de rug voldoende.”

Begin bij het begin  |  BUURTS

Begin bij het begin