Een fijn (t)huis in Haarlem

Het hebben van een fijn thuis is voor iedereen belangrijk. Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat je (met spoed) op zoek bent naar een huurhuis of dat je huidige woning moet worden aangepast. Je kunt bij ons terecht met vragen over wonen en woningaanpassingen.

“Een veilige en vertrouwde woonsituatie geeft je de rust en ruimte om zoveel mogelijk uit het leven te halen.”

Lukt het niet om een geschikte woning te vinden? Het wijkteam helpt je wanneer je er zelf niet meer uit komt. Wij kunnen geen woning voor je regelen, maar denken wel met je mee en verwijzen je door naar de juiste instanties. Ook bieden we ondersteuning bij de aanvraag van een woningaanpassing of urgentieverklaring. Samen kom je verder.

Hulpaanbod door Buurts

Weet je het even niet meer? Dan helpen wij je verder:

Wijkteam van Buurts

Kom je er met bovenstaande informatie niet uit of heb je andere vragen over wonen in Haarlem? Neem dan contact op met ons wijkteam bij jou in de buurt. Het Wijkteam ondersteunt je in situaties waar je zelf niet meer uit komt. Onze professionals luisteren, geven advies en helpen je verder.

We wijzen je de weg naar de juiste instanties, geven advies en helpen bij het invullen van formulieren en aanvragen. Samen met jou kijken we wat er nodig is en wie je daarbij kan helpen.

Wij zijn altijd in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens inloopspreekuren en op afspraak.

Vooruit? Daar helpen wij je mee